μεταναστευτικο

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ 

1. Δήμευση της περιουσίας όσων παρέχουν εργασία και στέγη σε λαθρομετανάστες και άμεση εξορία.

2. Δήμευση περιουσίας σε όσους δίνουν εργασία σε λαθρομετανάστες και μεταβίβαση των επιχειρήσεων τους στους νόμιμους εργάτες αυτής.
3. Άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών με έξοδα δικά τους τα οποία θα προκύπτουν από καταναγκαστική εργασία σε τομείς κοινωνικής ωφέλειας.
4. Επιβολή του νόμου κατά των λαθρομεταναστών με την συνδρομή ενόπλου πολιτοφυλακής και κοινού συντονισμού δράσης με την αστυνομία.
5. Δήμευση περιουσιών , διαπόμπευση και καταναγκαστική εργασία σε όσους εμπλέκονται σε κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών.
6. Έλεγχος των συνόρων και αντιμετώπιση ως εισβολέων των παρανόμως εισερχομένων.
7. Κλείσιμο των οδοφραγμάτων και επάνοδος της εμπολέμου καταστάσεως προς τις δυνάμεις κατοχής της Κύπρου προς άμεση ανακοπή της σχεδιασμένης λαθρομετανάστευσης εκ των κατεχομένων.
8. Ένταξη της περιοχής που ελέγχεται από τις αγγλικές βάσεις Δεκελείας στην επικράτεια και τον έλεγχο της κυπριακής δημοκρατίας ώστε να κλείσει οριστικά αυτή η πύλη εισόδου λαθρομεταναστών υπό την ανοχή των Βρετανών κατακτητών.           ( Εννοείται πως η πράξη αυτή θα συνοδευτεί με καταγγελία των βρεττανών στην Ε.Ε., για υπονόμευση της ασφάλειας της κυπριακής δημοκρατίας και άρνηση σεβασμού του κεκτημένου της Σένγκεν).
9. Συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για οριοθέτηση μεταναστών από χώρες αυτής λόγω του προβλήματος κατοχής που αντιμετωπίζει η Κύπρος