Γιατί το δησακέλ και ο ΟΕΒ επιδιώκουν την καταστροφική για τον Ελληνισμό, λύση;

Η τεκταινόμενη λύση είναι, για τον όποιον νουνεχή, καταστροφική για τον Τόπο. Αυτό το κατανοεί και ο πλέον αγράμματος. Για το λόγο αυτό ο κόσμος αναζητεί την αιτία για την οποία η ηγεσία του δησακέλ προωθεί με τόση μανία αυτή την καταστροφική λύση. Ο λαός θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο τόσος οίστρος για την όποια λύση, την οποία επιδιώκουν οι διάφοροι απατεώνες του δησακελ, πλαισιούμενοι από τους πλουτοκράτες του ΟΕΒ, οφείλεται στην αδημονία τους να καλύψουν, τις «ανάγκες» τους. Ποίες είναι, όμως,  αυτές οι ανάγκες;

 

Είναι γνωστό ότι το κυβερνών κόμμα, με υπουργούς, και κομματικά στελέχη, οι κακοί πλούσιοι, πρώην πρόεδροι της δημοκρατίας, και πρώην υπουργοί, οι κομισάριοι του ακελ και οι λεγόμενοι βιομήχανοι, επένδυσαν τις μίζες των εκατομμυρίων, που υπέκλεψαν από τον κρατικό κορβανά, και έκτισαν «μπίζνες» με τους τούρκους και εγγλέζους στα Κατεχόμενα.

 

Είναι αυτονόητο ότι οι εν λόγω «μπίζνες» είναι παράνομες και τα κεφάλαια που επενδύθηκαν σ΄αυτές νεκρά. Η μόνη σωτηρία των απατεώνων αυτών είναι η νομιμοποίηση των επιχειρήσεών τους και τούτο επιτυγχάνεται μόνο με την αναγνώριση του ψευδοκράτους. Για το λόγο αυτό μαίνονται για λύση χωρίς να νοιάζονται για την επόμενη μέρα. Άλλωστε, κατά καιρούς τους ξεφεύγει και ομολογούν ότι η λύση θα φέρει ανάπτυξη. Αποκαλύπτουν τις κρυφές και ανομολόγητες προσδοκίες τους. Ότι η λύση θα πολλαπλασιάσει τα εκατομμύρια που επένδυσαν στα Κατεχόμενα.

 

Κοντά σ΄ αυτούς και οι ομοφυλόφιλοι και οι αχαλίνωτες «γκόμενες». Αυτοί έχουν ακόμη ένα επιπλέον λόγο για να επιδιώκουν τη λύση. Οι ομοφυλόφιλοι και οι διψασμένες "γκόμενες" επιδιώκουν τη λύση για να κορέσουν την ασίγαστη ανωμαλία τους, με τους τούρκους επιβήτορες τους.

 

Ο.Κ.