ΓΡΗΓΟΡΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

Τελέσθηκε σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο του Μεγάλου ήρωα της ΕΟΚΑ, Γρηγόρη Αυξεντίου.
Λίγος ο κόσμος σε σχέση με άλλες χρονιές και ελάχιστοι βολευτές. Καμία αναφορά από την πλειοψηφία των ΜΜΕ για την τελεση του μνημοσύνου επίσης, καμία αναφορά στον Ήρωα, ο οποίος κάηκε ζωντανός στο κρυσφήγετό του για να είναι κάποιοι σήμερα ελεύθεροι να λικνίζοντε μεταμφιεσμένοι στους δρόμους τιμώντας δήθεν την ημέρα του... ''βασιλιά καρνάβαλου''.

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία, οι δασκάλοι κι οι οι ίδιοι οι γονείς, σέρνουν τα παιδιά μας, τα νέα Ελληνόπουλα της ηλικίας αυτών που στάθηκαν στην αγχόνη τραγουδώντας τον Εθνικό ύμνο, σε μια άκρως εκφυλισμένη διαδρομή, χωρίς αξίες χωρίς αρχές και ιδανικά, χωρίς τίποτα που να θυμίζουν τους ενεργούς τότε νέους της Κύπρου. Κρατάνε σβηστή την νεολαία μας γιατί έτσι τους βολεύει, γιατί μόνο έτσι θα περάσουν τα υποχθόνια σχέδια τους χωρίς καμία απολύτως αντίσταση.
Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει και εμείς ως Εθνικιστές, απόγονοι των Ευεργετών του Έθνους δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε την Εθνική αυτή κατατρακύλα. Στέλνουμε μήνυμα αφύπνισης και επαγρύπνησης. Κρατάμε την φλόγα άσβεστη και την μνήμη των Ηρώων μας φάρο, για τις επόμενες γενιές και την συνέχιση του Αγώνα για Απελευθέρωση (κοινωνική και Εθνική) και Ένωση με τον υπόλοιπο κορμό της μάνας Ελλάδας.

Αντιπροσωπεία του κινήματος μας, βρέθηκε στα όρη του Μαχαιρά και κατέθεσε στεφάνι στον χώρο του κρυσφηγέτου. Χώρις τυμπανοκρουσίες και πανηγύρια αλλά με το κεφάλι σκυμμένο ώς υπόκλιση στον μεγάλο αυτό Άντρα.

Αίσχος και ντροπή θα γράψει η ιστορία, οι ήρωες δεν πέθαναν για την Ομοσπονδία.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ
3-3-1957 - ΑΘΑΝΑΤΟΣ